Corazón de La Mancha / Hjertet af La Mancha

-   OM LA VIÑA VIN  -

Castilla La Mancha er en region i hjertet af Spanien. Det er den største vinproducerende region i Europa med en lang tradition for vinproduktion.

Dette initiativ blev født ud af vores pasion for og tillid til vine fra Castilla La Mancha. Vores mål er altid at kunne tilbyde den bedste kvalitet til en fornuftig pris. Vi køber alle vore vine direkte fra små vingårde og producenter i provinsen Albacete, som har tillid til at vi kan introducere deres fremragende vine i Danmark.

Vi får løbende information fra vores leverandøre angående udviklingen af nye vine, vinplanterne og jordforhold samt typer af vintønder/vinfade som vinen hviler på.

De vine vi på nuværende tidspunkt arbejder med er hvide og røde fra vingårdene Laminio i Villarrobledo og Finca El Molar de Rus i Fuentealbilla.

De bodegaer vi arbejder sammen med opretholder gamle traditioner omkring vigtigheden af en naturlig variation af sorter af druer, lagring af vin på fade af eg, respekten for miljøet og en bæredygtig udvikling for regionen...