Corazón de La Mancha / Hjertet af La Mancha

- VINGÅRDE  -

Vi samarbejder nu med disse vingårde

 

 

 EL MOLAR DE RUS

Fuentealbilla, Albacete

D.O. Manchuela

 

Denne familie-ejede vingård ligger mellem 650 og 750 m. over havets overflade og omfatter 30 ha. vinmarker med en varieret sammensaætning af både lokale og internationale drue sorter som Graciano, Moravia agria, Merlot, Cabernet Sauvignon og Syrah.

Vinmarkerne ligger i stenet y kalkholdig jord som giver vinene et højt mineralindhold.

Familien er overbevist om nødvendigheden af at opretholde omgivelsernes biodiversitet og har derfor indført et bæredygtigt agro-system: der bruges ikke kemiske produkter i produktionen, der bruges organisk gødning, der plantes træer imellem vinplanterne og der bruges vegetabilsk protein i afklaringen af vinen der samtidig gør disse vine egnede til vegetare og veganere.

Den gennemgående filosofi er baseret på pleje af vinmarkerne da den gode vin kommer fra en drue af høj kvalitet.

 

LAMINIO 

Villarrobledo, Albacete

D.O. La Mancha

 

Denne vingård er drevet af nu tredje generation i familien, og har gennem et århundrede har udviklet en unik vin i lerkrukker som videreføre en tradition som datere tilbage til det 15. århundrede og udødeliggjort i El Quijote. "Cutriviejo" er grundens navn og denne ligger 750 m over havet hvor den første vingård ligger. Her påbegyndte man i 1920'erne den første produktion af vin.

Denne vingård producere unge vine af forskellige druer som Sauvignon Blanc, Petit Verdot, Tempranillo og Gewürztraminer, overbevite om at druens naturlige karakter tilbyder aromaer og smage af første klasse, som ikke findes i ældre og mere udviklede vine. 

Disse vine udarbejdes gennem en bæredygtig proces og har for nyligt opnået certifikatet ECO-PROWINE som er en europæisk godkendelse som gives til bæredygtige vingårde, og som indtil videre kun 43 vingårde i europa har opnået.